TV-kanaler

Vadstena Fastighets AB använder Sappa som leverantör av tv-kanaler. Sappa tillhandahåller ett basutbud om 20 kanaler som ingår i hyran. För närvarande sänds basutbudet i såväl analogt som digitalt format. Den analoga signalen kommer att försvinna inom något år (vi lämnar särskild information i god tid innan).

För att kunna se på tv via digital signal krävs en digitalbox eller en korthållare. Dessa beställs från Sappa (mot avgift). Avgiften varierar beroende på modell och eventuella tillvalsbeställningar.

Utöver vårt basutbud finns en mängd olika tillvalskanaler att välja mellan. För mer information se www.sappa.se eller kontakta Sappa på tel. 0774-444 744.

Installation av fiber i våra lägenheter

Just nu håller vi på att dra in fiber i alla lägenheter. Det innebär att du som hyresgäst kommer att ha en mängd olika leverantörer av tv, internet och telefoni att välja mellan. Det kan du läsa mer om på www.vfab.itux.se. Till dess att fibern är installerad finns det vanliga tv-uttaget. Där sänder vi de fria kanalerna svt1, svt2, tv4 samt tv6 i såväl analogt som digitalt format. Har man tidigare valt tillvalskanaler via Sappa kommer dessa att upphöra den 30 november 2018. Från den 1 december är det enbart de fria kanalerna som sänds via tv-uttaget.